V spolupráci s našimi dodávateľmi prípravkov sme pre Vás pripravili dva nové kvalitatívne skvelé výrobky.

Výroba chleba je pre každú pekáreň základným sortimentom. Vyrobiť dobrý chlieb nie je vec jednoduchá. Kvalitu ovplyvňuje rada faktorov: rôznorodé parametre múky (ktoré sa navyše stále menia), meniace sa klimatické podmienky, dôslednosť pekárov v dodržaní technologického postupu. Ešte zložitejšie ako vyrobiť dobrý chlieb, je dlhodobo udržať jeho rovnakú vysokú kvalitu. Zákazník sleduje a hodnotí veľa vlastností: chuť, vôňu, objem, pórovitosť, trvanlivosť.

Pre zjednodušenie týchto náročných úloh sme pripravili tekuté kvasy: FORBAK SAUER svetlý a . Jedná sa o prírodné produkty, ktoré prechádzajú kvasným vedením, presne tak ak u vás v pekárni. U nás však dozrievajú pod prísnou kontrolou odborníkov a preto majú vždy rovnaké zloženie a pomer kyselín: octovej a mliečnej. Tento pomer zaručuje, pri správnom dávkovaní do receptúry chleba, dlhodobo rovnakú a vyváženú kvalitu Vašich chlebov. Odporúčané dávkovanie pri vedení „na záraz“ je 5% na podiel ražnej múky v receptúre. Oba tekuté kvasy sa môžu použiť aj pri kombinovanom vedení, alebo ako základ pri vedení na kvas.

Kvasy dodávame v 11 kg nevratných plastových kanistroch, v ktorých sa ľahko skladujú a taktiež ľahko dávkujú. Kvasy majú 24 mesiacov dobu spotreby.

V prípade Vášho záujmu neváhajte kontaktovať niektorého z našich technológov alebo predajcov.

Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

 

          FORBAK SAUER                                FORBAK SAUER DUNKEL