Forbak, s.r.o. - WinzekrusteZmes na výrobu špaldovo ražného chleba. Príjemná chuť chleba je podfarbená jemnou kyslosťou, preto ho nazývame aj „vinárskym“. Svojou chuťou pripomína chuť mladého vína.

Základná receptúra:

  • 5,000 kg WINZERKRUSTE
  • 4,000 kg Ražná múka T-930
  • 1,000 kg Špaldová múka alebo Pšeničná múka T-650
  • 0,200 kg Droždie
  • 0,120 kg pastový kvas PASTENSAUER (st. kys. 320°)
  • 6,450 kg Voda

WINZERKURSTE je vhodný na výrobu špaldového chleba. Pri dávkovaní špaldovej múky do receptúry môže výrobca garantovať, že chlieb nebude obsahovať pšeničnú múku. Pri dávkovaní pšeničnej múky do receptúry môže chlieb osloviť konzumenta svojou „vinárskou nôtou“. Vyšším podielom zmesi v receptúre je garantovaný výsledok: objem, spracovateľnosť na strojných zariadeniach, chuť a trvanlivosť.

Balenie/skladovanie:

Spotrebujte do: 6 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 25 kg papierové vrece