RoggenmaxUniverzálna predzmes na racionálnu výrobu rôznych ražných výrobkov. Pečivo alebo chlieb s vysokým podielom ražnej múky Vás vďaka ROGGENMAX prekvapí veľkým objemom a vynikajúcou aromatickou (ražnou) chuťou. Vedenie cesta s ROGGENMAX-om môže byť rôzne: na priamo, chladením, mrazením, dlhodobým kysnutím, predpečením atď.

Základná receptúra:

  • 0,750 kg Pšeničná múka T-512
  • 0,750 kg Ražná múka T-930
  • 0,150 kg ROGGENMAX
  • 0,050 kg Droždie
  • 1,020 kg Voda

Prípravok ROGGENMAX je vhodný ako na remeselnú tak aj na priemyselnú výrobu všetkých druhov výrobkov s vysokým podielom raže. Garantuje nelepivé, suché, plastické cestá s veľkou toleranciou kysnutia. Zaručuje dobrý výsledok pri všetkých druhoch múk. Výrobky sa vyznačujú primeraným objemom. Zaručená je príjemná ražná chuť a dlhá čerstvosť výrobkoch. Dalamánky, ražný delikates, ražná ciabatta, žemle, rožky ale aj ražné chleby môžete vyrábať s pomocou ROGGENMAX.

Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 25 kg papierové vrece

Roggenmax

Roggenmax