Roggenmax hellUniverzálna predzmes na racionálnu výrobu rôznych ražných výrobkov bez praženej jačmennej múky na zafarbenie striedky. Svetlé, ražné pečivo alebo chlieb s vysokým podielom ražnej múky Vás vďaka ROGGENMAX hell – JUŽANSKÁ ZMES prekvapí veľkým objemom a vynikajúcou aromatickou (ražnou) chuťou. Vedenie cesta s ROGGENMAX hell môže byť rôzne: na priamo, chladením, mrazením, dlhodobým kysnutím, predpečením atď.

Základná receptúra:

  • 0,750 kg Pšeničná múka T-512
  • 0,750 kg Ražná múka T-930
  • 0,150 kg ROGGENMAX hell – JUŽANSKÁ ZMES
  • 0,050 kg Droždie
  • 1,020 kg Voda

Roggenmax hellPrípravok ROGGENMAX hell – JUŽANSKÁ ZMES je vhodný ako na remeselnú tak aj na priemyselnú výrobu všetkých druhov výrobkov s vysokým podielom raže. Garantuje nelepivé, suché, plastické cestá s veľkou toleranciou kysnutia. Zaručuje dobrý výsledok pri všetkých druhoch múk. Výrobky sa vyznačujú primeraným objemom. Zaručená je príjemná ražná chuť a dlhá čerstvosť výrobkov. ROGGENMAX hell neobsahuje žiadné suroviny na zafarbovanie striedky, preto sa výrobky vyznačujú svojou prirodzenou farbou. Ražné bagety, ražný delikates, ražná ciabatta, žemle, rožky ale aj ražné chleby, napr. ražný maďarský chlieb môžete vyrábať s pomocou ROGGENMAX hell – JUŽANSKÁ ZMES.

Balenie/skladovanie:

Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 25 kg papierové vrece

 

 

Roggenmax hell