PaneciniPredzmes PANECINI na racionálnu výrobu typických ciabatových výrobkov pšeničných, ražných, grahamových, viacrznných atď. Vedenie cesta s PANECINI môže byť rôzne: na priamo, chladením, mrazením, dlhodobým kysnutím, predpečením atď. Dodržaním originál receptúry dostanete garantovane originál taliansku ciabattu.

Základná receptúra

  • 10,000 kg Pšeničná múka T-512
  • 1,100 kg PANECINI
  • 0,600 kg olivový olej
  • 0,150 kg Droždie
  • 7,500 kg Voda

PaneciniPrípravok PANECINI garantuje suché, plastické cestá s veľkou toleranciou kysnutia. Zaručuje dobrý výsledok pri všetkých druhoch múk. PANECINI je využiteľný na rôzne druhy výrobkov, nie len na typickú ciabattu, ale aj menšie ciabattiny. Výrobky sa vyznačujú vynikajúcou čerstvosťou a preto sú obzvlášť vhodné pre výrobu obložených snackov.

Balenie/skladovanie:

Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 25 kg papierové vrece

Panecini Panecini