KnorkiPredzmes na racionálnu výrobu špeciálnych druhov chleba so špeciálnym tvarom, veľkým porovaním a vynikajúcou dlhou trvanlivosťou.

Základná receptúra:

  • 8,000 kg Pšeničná múka T-650
  • 2,000 kg KNORKI
  • 0,080 kg Droždie
  • 8,000 kg Voda

Prípravok KNORKI je vhodný ako na remeselnú tak aj na priemyselnú výrobu špeciálneho chleba. Garantuje suché, plastické cestá s veľkou toleranciou kysnutia. Zaručuje dobrý výsledok pri všetkých druhoch múk. Chlieb sa vyznačuje primeraným objemom výrobkov a  má zlatistú farbu, chrumkavú kôrku, príjemnú chuť a dlhú čerstvosť. Zmes KNORKI je vhodná na výrobu chlebov ale aj pečiva, tzv. delikatesiek.

Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 25 kg papierové vrece

Knorki Knorki