Špeciálna predzmes na výrobu typického borodinského chleba. Chlieb BORODINO sa vyznačuje vysokým podielom ražnej múky, tmavou farbou, sladovou nezameniteľnou chuťou. Chlieb má vynikajúcu trvanlivosť.
Základná receptúra:
- 4500 kg Pšeničná múka T-650
- 0,8250 kg Ražná múka T-930
- 0,2250 kg BORODINO
- 0,0225 kg Soľ
- 0,0450 kg Cukor
- 0,0350 kg Droždie
- 1,1800 kg Voda
BORODINO garantuje suché, dobré spracovateľné cestá, napriek vysokému podielu ražnej múky. BORODINO chlieb patrí k štandardným druhom chlebov v celej ruskej oblasti a aj na Ukrajine. Chlieb sa vyznačuje sladkou chuťou, čo je spôsobené vysokým podielom sladu a pridávaním cukru do receptúry.
Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 10 kg papierové vrece