Predzmes na racionálnu výrobu bagiet pšeničných, ražných, grahamových, viacrznných atď. Vedenie cesta s Bagetmixom môže byť rôzne: na priamo, chladením, mrazením, dlhodobým kysnutím, predpečením atď.
Základná receptúra
- 8,000 kg Pšeničná múka T-512
- 2,000 kg BAGETMIX
- 0,200 kg Margarín
- 0,250 kg Droždie
- 6,800 kg Voda
Prípravok BAGETMIX je vhodný ako na remeselnú tak aj na priemyselnú výrobu všetkých druhov bagiet. Garantuje suché, plastické cestá s veľkou toleranciou kysnutia. Zaručuje dobrý výsledok pri všetkých druhoch múk. Pečivo sa vyznačuje primeraným objemom výrobkov a má zlatistú farbu, príjemnú chuť a dlhú čerstvosť. Bagetmix je využiteľný na rôzne druhy výrobkov, nie len na bagety: delikates, delikatesky, langoše, ciabatta, ciabattiny, gyros-žemle atď.
Balenie/skladovanie:
Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 25 kg papierové vrece