AbendbrotVečerný bielkovinový chlieb je chutný chlieb vyvinutý v spolupráci s Dr. Pape, ktorý presne splňuje požiadavky princípu „chudnutia v spánku“ a týmto dopĺňa stravovanie zamerané na stratu hmotnosti. Vďaka premyslenej receptúre sa podarilo dosiahnuť podiel bielkovín až 28%. Je to vyšší podiel bielkovín ako má stejk (21%) a je to 4-5 krát viacej ako má bežný pšeničný alebo ražno-pšeničný chlieb. Zároveň je obsah uhľovodíkov v „bielkovinovom večernom chlebe“ len ca. 8% – čo je 5-6 krát menej ako v bežnom pšeničnom alebo ražno-pšeničnom chlebe. Chlieb presne vyhovuje požiadavkám princípu „chudnutia v spánku“ a je vhodný aj pre väčšinu konceptov „Low Carb – málo uhľovodíkov“.

Základná receptúra na bežné pečivo:

  • 1,000 kg ABENDBROT
  • 0,030 kg Droždie
  • 0,870 kg Voda

Zloženie:

Voda, bielkoviny (pšeničná bielkovina, sójová bielkovina a bôbová bielkovina), sójový šrot, hnedé a žlté ľanové semienka, slnečnicové semienka, sójová múka, pšeničná celozrnná múka, pšeničné otruby, jablčná vláknina, droždie, sezam, soľ, pražená jačmenná sladová múka.

Balenie/skladovanie:

Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 25 kg papierové vrece