Abendbrot hellVečerný bielkovinový chlieb svetlý je chutný chlieb vyvinutý v spolupráci s Dr. Pape, ktorý presne splňuje požiadavky princípu „chudnutia v spánku“ a týmto dopĺňa stravovanie zamerané na stratu hmotnosti. Vďaka premyslenej receptúre sa podarilo dosiahnuť podiel bielkovín až 28,3%. Je to vyšší podiel bielkovín ako má stejk (21%) a je to 4-5 krát viacej ako má bežný pšeničný alebo ražno-pšeničný chlieb. Zároveň je obsah uhľovodíkov v „bielkovinovom večernom chlebe“ len ca. 6% – čo je 5-6 krát menej ako v bežnom pšeničnom alebo ražno-pšeničnom chlebe. A k tomu ešte vynikajúce hodnoty  dôležitých vláknin – 7,8% a nízky obsah tuku, len 5,9%. Chlieb presne vyhovuje požiadavkám princípu „chudnutia v spánku“ a je vhodný aj pre väčšinu konceptov „Low Carb – málo uhľovodíkov“.

Základná receptúra na bežné pečivo:

  • 1,000 kg ABENDBROT HELL
  • 0,300 kg Droždie
  • 1,150 kg Voda

Zloženie:

Voda, bielkoviny (pšeničná bielkovina, sójová bielkovina, ryžová bielkovina), sójová múka, ovsená vláknina, pšeničná celozrnná pšeničná múka, droždie, zahusťovadlo guarová múka, repkový olej, soľ, cukor, sušený ražný kvas, emulgátor lecitín, regulátor kyslosti dioctan sodný.

Balenie/skladovanie:

Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 25 kg papierové vrece