Forbak, s.r.o. - Pasta na predĺženie trvanlivostiŠpeciálna pasta vhodná do všetkých pečivových výrobkov, ktoré majú mať predĺženú trvanlivosť. Čerstvosť sa predlžuje o 4 – 5 dní. PASTA na predĺženie trvanlivosti je vhodná aj do parených výrobkov (knedlí alebo parených buchiet) a aj do trdelníkov.

Základná receptúra:

  • 1,000 kg Pšeničná múka T-512
  • 0,010 kg EUROPA
  • 0,015 kg Soľ
  • 0,010 kg Margarín
  • 0,012 kg Cukor
  • 0,002 kg PASTA na predĺženie trvanlivosti
  • 0,060 kg Droždie
  • 0,400 kg Voda

PASTA na predĺženie trvanlivosti sa pridáva do miesenia na začiatku, spolu s ostatnými surovinami. Nemá žiaden vplyv na vlastnosti cesta alebo jeho správanie. Pôsobí až po vypečení, kedy výrazne predlžuje čerstvosť a mäkkosť výrobkov. Pasta na predĺženie trvanlivosti nemení vzhľad, chuť alebo vôňu pečiva. Pri parených výrobkoch Forbak, s.r.o. - Pasta na predĺženie trvanlivostizabraňuje trúseniu striedky. Pasta na predĺženie trvanlivosti NIE je prípravok proti plesniveniu.

Balenie/skladovanie:

Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 22,5 kg vedro z umelej hmoty

Forbak, s.r.o. - Pasta na predĺženie trvanlivosti