Forbak, s.r.o. - P a CZmes na prípravu pľundrových a kroasantových ciest. Je vhodný pre všetky druhy vedenia cesta: na priamo, prerušované kysnutie, mrazenie…

Základná receptúra:

  • 1,000 kg Pšeničná múka T-512
  • 0,150 kg P a C
  • 0,012 kg Soľ
  • 0,060 kg Margarín
  • 0,070 kg Droždie
  • 0,4500 kg Voda
  • 0,400 kg Ťažný margarín

Forbak, s.r.o. - P a CZmes P a C mix je vhodná na výrobu všetkých druhov pľundrových a kroasantových výrobkov. Istota v spracovaní, nízka nákladovosť receptúry a univerzálnosť sú jeho prednosťami. Či sa rozhodnete upiecť produkty ihneď, nechávate v chladničke alebo šokujete a mrazené skladujete, už nepotrebujete robiť zakaždým nové cesto. Použitím P a C sa môžete až po zamiesení rozhodnúť aký druh vedenia zvolíte.

Balenie/skladovanie:

Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 25 kg papierové vrece

Forbak, s.r.o. - P a C Forbak, s.r.o. - P a CForbak, s.r.o. - P a C