Vanilkový krém zarábaný za studena. Vhodný na mrazenie, pečenie ale aj na studenú spotrebu, odolný proti ovocným kyselinám. Vhodný do všetkých druhov jemného pečiva: kysnutého, pľundrového, lístkového, treného, piškótového atď.
Základná receptúra:
- 0,400 kg CREME WIEN
- 1,000 lt. Voda
CREME WIEN zmiešame s vodou, necháme minútu nabobtnať a je vhodný na použitie. Podľa želanej hustoty, napríklad ak sa krém bude dávkovať pomocou plničky, môže sa zmeniť dávkovanie (0,3 kg na 1 lt. vody). Po vyšľahaní s maslom alebo krémovým margarínom, môže CREME WIEN slúžiť ako základný pudingový prášok na všetky druhy cukrárenských krémov.
Spotrebujte do: 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovacie podmienky: pri max. 25 °C a max. rel. vlhkosti 90 %, Balenie po otvorení uzavrieť.
Balenie: 10 kg papierové vrece